Anunțuri

Lecție publică pentru avocați „Audierea simplă și încrucișată a martorilor”

 
 
Picture of Platformă Instruire Administrator
Lecție publică pentru avocați „Audierea simplă și încrucișată a martorilor”
by Platformă Instruire Administrator - marţi, 7 iulie 2015, 3:41
 

În data de 26 mai a.c. a avut loc o nouă instruire pentru avocați având drept subiect „Audierea simplă și încrucișată a martorilor”. Seminarul a fost condus de către profesorul Lawrence Welsch Kessler (SUA),  din cadrul Hofstra Law School din New York. 

Domnul Lawrence a împărtășit cu avocații experiențele sale în materie de audiere simplă și încrucișată a martorilor, precum și le-a vorbit despre tipurile de întrebări ce pot fi adresate martorilor. Totodată, formatorul a evidențiat importanța întrebărilor pentru o mai bună structurare a cauzei și a prezentat participanților mai multe tehnici de adresare a întrebărilor, ce pot conduce la o mai bună apărare în fața instanței.  

Domnul Lawrence este profesor emerit și profesează de mai bine de 25 de ani, are peste 10 publicații având drept subiect tehnicile de prezentare a unei cauze în instanța de judecată. Totodată, dumnealui este are o vastă experiență ca avocat, apărând peste 100 de acuzați în instanțele din SUA. 

Seminarul a fost  organizat de ABA/ROLI Moldova în parteneriat cu Amnesty International Moldova. ABA/ROLI Moldova. Cei ce nu au fost prezenți la seminar vor avea posibilitatea să acceseze înregistrarea în curând, de asemenea, cei interesați pot accesa îndrumarele privind „Audirea martorului” și „Tehnicile de prezentare a unei cauze în instanța de judecată”, publicate pe pagina web a ABA/ROLI Moldova, www.abaroli.md.